• + 47 97079438
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Orgnr: 918 365 869

Avbestillingsregler

Avbestillingsregler for leie av feriehus på Kreta

Prisene inkluderer alle avgifter.
Når tilgjengeligheten og den totale kostnaden av tjenestene er bekreftet av selskapet vårt, vil (vanligvis innen 24 timer fra din forespørsel) vi be om din bekreftelse. For reservasjoner til 29 dager før ankomst, krever vi et depositum på 30% av den totale kostnaden. For reservasjoner mindre enn 28 dager før ankomst hele beløpet (100%) av den totale kostnaden er nødvendig.
Det er ingen andre avgifter som skal legges. Etter betaling er gjort, vil du motta dine reisedokumenter sammen med kvittering.

Kansellering av reservasjonen
Avbestilling gjort en eller annen grunn vil føre til “avbestillingsgebyr”. 
Den vanlige avbestillingsgebyrer sats som følger:

Varsling i dager

Tap

Over 28

Bare depositum

20-27

60%

10-19

80%

Under 10

100%

-ikke oppmøte vil bli belastet 100%

Hvis du ønsker å avbestille eller endre din forespørsel send meg en e-post. For å kansellere bestillingen regnes antall dager før ankomst dato. Hvis din bestilling er avbestilt vil dette betyr at det er ingen avbestillingsgebyr som skal betales. De eneste avgifter du får, er for administrasjonsgebyr og utgifter som ble gjort for din reservasjon telefonsamtaler, faks, etc.

Forlengelse / Endring av Ferie
Utvide ferien er ikke alltid mulig, men vi prøver så godt vi kan. Ingen refusjon vil bli gitt for et kortere opphold , enten du bestilte en villaen, huset eller leiligheten er gratis å bli sluppet etter at klientene avreise. En stor endring må behandles som avbestilling.

Forsikring
Selv om Hellas er selvfølgelig et full EU-medlem, har de mange av sine skikker og praksiser som avviker fra det kjente i Nord-Europa, spesielt i form av medisinske fasiliteter. Du bør også anta at du ikke er personlig forsikret når du er ute og kjører på motorvogn. Derfor du ta ut din egen reiseforsikrin.

Flyreise
Vennligst se i dine flybiletter og deretter informere meg om flytidene deres. Vi er ikke ansvarlige for noen problemer med flyreiser som forsinkelser eller kanselleringer av operatøren eller deres agenter.

Innkvartering  
Boligen er kun for de som har bestilt villa/leilighet bruk av kundene og alle skader og tap må betales før avreise. Ved sen avreise, kan vi forlenge oppholdet i huset, villa eller leilighet mot en avgift og hvis ikke nye kunder er forventet.


© 2019 OreoFerie. All Rights Reserved. Powered by fns