• + 47 97079438
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Orgnr: 918 365 869

Personvern og Sikkerhetspolicy

Som en lisensiert og autorisert selskap, har vi strenge regler om personvern og sikkerhetspolitikk overfor våre kunder. Personvern og sikkerhet har høyeste prioritet for alle elektroniske transaksjoner som er gjort gjennom vår nettside. Vi samler ikke inn personlig informasjon med mindre du går med på det. 
All personlig informasjon som vårt selskap krever og innhenter fra våre kunder og besøkende på webområdet for eksempel navn, hjemmeadresse, telefon og faksnummer, e-postadresser osv, og som er avgjørende og viktig under kjøpsprosessen, brukes kun for identifikasjonsformål til fullføre og administrere bestilling detaljer, og også legge til rette for et søk i tilfelle flere forespørsler og spørsmål. Kun autoriserte medlemmer av vårt selskap har juridisk rett til å få tilgang til denne informasjonen.

Personlig informasjon gitt fra våre kunder kan brukes til en tredje part bare for å oppfylle vellykket reise tjenester som kreves for eksempel leie en bil, transport, utflukter,   billettering etc og bare den delen av den informasjonen du trenger.

Betaling utføres enten med et bankoverføring eller med kredittkort gjennom vår online sikre betalingssystem (ProxyPay Secure Online Payment System) i vår online booking system eller gjennom 

Gjennom bruk av ProxyPay systemet, betyr det at Islandcrete.com ikke samle eller lagre kredittkortinformasjon i egne anlegg, som Eurobank utfører alle de elektroniske transaksjoner (dvs. kredittkort verifisering, fortolling og elektronisk betaling).
Vårt firma bruker   tredjepartsselskaper for annonsering som søkemotorer og bannerannonser. Disse selskapene kan bruke informasjon (uten å bruke eller inkludert navn, adresse e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette nettstedet for å måle vår effekt av annonseringen. Vi kan også samle informasjon om ditt besøk på våre nettsider, basert på din bruk av nettstedet vårt. Dette kan omfatte områder av nettstedet du besøker, og søk og bestillinger som er gjort. Dette hjelper oss til å gi bedre tilbud til deg og produkter og tjenester som er mer egnet til dine individuelle interesser og behov.

Vi kan også beholde detaljer som er oppgitt til oss for at informasjonen skal behandles effektivt, aktivere forespørsler om bestillinger og for å holde deg informert om alle relevante opplysninger som er knyttet til din bestilling og til å analysere og forstå bedre våre kunders krav.

Igjen bare autoriserte medlemmer av vårt selskap har juridisk rett til å få tilgang til denne informasjonen.

Islandcrete.com   kan oppdatere sin personvern & sikkerhetspolitikk i fremtiden. I så fall vil vi varsle alle våre kunder via e-post eller ved å plassere et varsel til nettstedet vårt.

I tilfelle du trenger noen informasjon eller har du noen spørsmål om personvern og sikkerhetspolitikk, kan du kontakte oss.


© 2019 OreoFerie. All Rights Reserved. Powered by fns